O L E J L N I A N Y
PROCES PRODUKCJI
Stała kontrola nad procesem tłoczenia zapewnia najwyższą jakość i aktywność biologiczną zawartych w nim NNKT,
potrzebnych do prawidłowego funkcjonowania organizmu.
Kwasy te wpływają korzystnie na:
- utrzymanie prawidłowego poziomu cholesterolu
- prawidłowe funkcjonowanie układu nerwowego
- wzrostu i rozwoju dzieci
Nasza dieta powinna być wzbogacana w NNKT, gdyż organizm ludzki ich nie wytwarza.
Zalecane spożycie:
- od 2 do 6 łyżek stołowych oleju lnianego dziennie w trakcie posiłków
- można przyrządzać również pastę z chudym białym serem
- Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety
- Olej lniany powinien być stosowany wyłącznie na zimno
Tylko takie warunki przechowywania gwarantują zachowanie wszystkich właściwości oleju niezbędnych podczas stosowania diety.
Przechowywanie w wyższych temperaturach prowadzi do utleniania cennych kwasów omega-3 i utraty wartości odżywczych oleju
***
Osobiście polecam naturalny suplement (który sama stosuję), bogaty w substancje odżywcze-organiczne i nieorganiczne -
zawierający:
13 w i t a m i n i 67 m i n e r a ł ó wpochodzenia naturalnego!!!
aloe vera
zieloną herbatę
skórkę z mangostanu
produkt obfity w antyoksydanty, dzęki czemu skutecznie zwalcza wolne rodniki.
ZOBACZ TU!
***
|
Więcej informacji na ten temat:
Elżbieta Drozdowska
507-467-714
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz